Til hovedinnhold

Bolig

Skal du pusse opp eller kanskje bytte ut det elektriske anlegget? Vi kan hjelpe deg med alt innen elektro for ditt hjem. Ta kontakt med oss for gode løsninger.

Hos oss får du veiledning og god oppfølging, uansett størrelse på prosjektet ditt. Vi hjelper deg med å finne de riktige produktene for ditt hjem, og integrerer løsningene for best mulig resultat. Vi er med deg hele veien.

Funkishus opplys av ledstriper. Foto
Foto: Husgalleriet AS

Viktig å tenke på når du skal planlegge det elektriske anlegget

Når du skal planlegge det elektriske anlegget er det viktigste du kan gjøre å gå gjennom hva du trenger strøm til, og hvor i bygningen du skal bruke strømmen. Det er det som avgjør hva elektrikeren skal installere. Våre elektrikere hjelper deg med denne planleggingen.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Kontakt oss

Trenger du litt inspirasjon?

Dette kan du gjøre selv

Alt som er en del av den faste elektriske installasjonen er det en elektriker som må installere eller bytte. Men det er noe du kan gjøre selv, og det er beskrevet på sikkerhverdag.no. I all hovedsak er det sånn at du selv kan fikse det som ikke er en del av det elektriske anlegget, som f.eks. noen støpsler og deksler. Du kan ikke gjøre deler av en installasjonsjobb selv, for så å få en elektriker til å koble det til det elektriske anlegget.

Belysning med downlights og rundt taklampe i spisetue. Foto
Foto: Lyskomponenter