Til hovedinnhold

Vi får brannfaren ut av skapet!

På tide å oppgradere sikringsskapet? Har du et gammelt sikringsskap kan det være lurt å bytte det ut i et nytt. Vi har i dag mye høyere strømforbruk pr. husstand enn for 15 år siden.

Med et økende behov for strøm til apparater av alle slag kan ditt gamle sikringsskap være underdimensjonert og kursene vil bli overbelastet og være potensielt brannfarlig. Så mye som hver fjerde brann i norske hjem skyldes feil på det elektriske anlegget så det er viktig å ha et anlegg som fungerer optimalt.

EL-PROFFEN-elektriker skrur i et sikringsskap. Foto.

Oppgrader til Eaton x-digitalt

Eaton x-digital gir deg mulighet til å se live status på jordfeilbryteren. Grønt, oransje eller rødt lys indikerer status og gjør at at vi enkelt kan finne ut hva som er problemet hos deg. Kontakt oss for pris til ditt el-anlegg.

Moderne sikringsskap

Nyere sikringsskap gjør det enkelt og sjekke eventuelle feil som måtte oppstå, enten i det elektriske anlegget eller apparater. Med automatsikringer kan du enkelt “slå de på” når de har gått. Nyere sikringsskap inneholder også jordfeilbryter og overspenningsvern som skal oppdage varmgang og beskytte elektriske apparater ved endring i spenningen. 

Ta kontakt med oss og send gjerne bilder av ditt sikringsskap. Så kan vi ta en avgjørelse på hva du burde gjøre!

Elektriker i EL-PROFFEN installerer en smart termostat. Foto.

Vi ser frem til å høre deg

Kontakt oss for befaring og pristilbud